9.7.11

Δελτίο τύπου των Anonymous Hackers


Το Δελτίο Τύπου των «Hackers Anonymous» για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, δημοσιοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου, μια μέρα πριν το επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε για επερχόμενο ηλεκτρονικό «χτύπημα» στο ΔΝΤ.

Οι Hackers απευθύνονται στους πολίτες του κόσμου σχολιάζοντας τη πρωτοφανή καταστολή στην πορεία τις 29 Ιούνη, κάνοντας λόγο για «εξεγερμένους Έλληνες». Παράλληλα, μιλούν για προβοκάτορες και για τους 6.000 χιλιάδες αστυνομικούς που δεν «κατάφεραν» να συλλάβουν τους 200 που έκαναν τα επεισόδια.

Οι Ηackers Anonymous προετοιμάζουν ηλεκτρονικό «χτύπημα» στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για την έως τώρα στάση του στα προβλήματα της Ελλάδας. Πρόκειται για τη γνωστή  «πολυεθνική» ομάδα hackers, που είχε «κατεβάσει» πολλές σελίδες πριν από μερικούς μήνες, οι οποίες ανήκαν σε πολυεθνικές εταιρείες και κρατικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών, ως αντίποινα στη σύλληψη του ιδρυτή του WikiLeaks.

Οι Hackers Anonymous, παρακολουθώντας τις διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων, όσο και τη στάση της ελληνικής Κυβέρνησης και του ΔΝΤ, παρουσιάζονται έτοιμοι να συνδράμουν στον αγώνα των «Ελλήνων εξεγερμένων». Μέσω του Twitter λοιπόν ενημερώνουν όλους όσους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στην επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Operation Greece», ενώ βασικός στόχος θα είναι το ΔΝΤ.

Στο Twitter «ιδρύθηκε», το #OperationGreece: Target: http://www.imf.org, εκεί όπου οι Anonymous θα οργανώσουν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην προσπάθειά τους. Παράλληλα, καλούν όλους τους Followers τους στο Twitter, να επισκεφθούν μαζικά (DDoS Attack) την ιστοσελίδα του ΔΝΤ (www.imf.org), με σκοπό να την «καταλάβουν».
Ακόμα δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία επίθεσης, παρόλα αυτά πληροφορίες θέλουν τους hackers να επιθυμούν να υποκλέψουν πληροφορίες από τους servers του Δ.Ν.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: