13.5.10

Μυρίζει προβοκάτσια!..


 Ο άδικος θάνατος των τριών εργαζομένων στη Μαρφίν προκάλεσε απερίγραπτη οδύνη στους οικείους τους αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Tώρα, που καταλάγιασε κάπως ο πόνος, μπορούμε να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά και πιο νηφάλια να ψάξουμε για τους ενόχους.
  Δεν θα ασχοληθώ με τους υπεύθυνους τράπεζας και υπηρεσιών, ούτε θα τους απαλλάξω από τις ευθύνες τους. Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν και οι ειδικοί που θα μπορέσουν να βγάλουν συμπεράσματα και να καταλογίσουν ευθύνες. Έστω και μεταχρονολογημένα οι ένοχοι θα αναδειχθούν και θα  τιμωρηθούν.
  Το μυαλό μου πάει σε παλιότερες εποχές, όπου υπήρχε παρόμοιο κλίμα, παρόμοιο σκηνικό. Το ίδιο σενάριο το είδαμε να παίζεται πολλές φορές εδώ και χρόνια, εντός κι εκτός Ελλάδας κι εμείς κάνουμε πίσω μόλις θα πετάξει κάποιος μια σπόντα για συνωμοσιολογία  Πότε επιτέλους θα καταφέρουμε να βλέπουμε ένα μέτρο παραπέρα, για να ξεχωρίζουμε τις ίντριγκες που στήνουν μπροστά στα μάτια μας, υπηρεσίες που η δουλειά τους είναι να σπιουνάρουν, να προβοκάρουν, να παγιδεύουν και να συσκοτίζουν;
  Σε ζωντανή εκπομπή ο ιδιοκτήτης του Ιανού δήλωσε πως ένας από τους εμπρηστές της τράπεζας τον απείλησε με σπασμένα ελληνικά. Πόσο εύκολο είναι για τη CIA να στρατολογεί αλλοδαπούς σε ξένη χώρα και να δρα προβοκατόρικα ανάμεσα στο πλήθος μιας μεγάλης πορείας;
  Η παλλαϊκή διαδήλωση της 5ης Μάης προμήνυε εκρηκτική συνέχεια, που θα οδηγούσε σε δημοψήφισμα για το ΔΝΤ και ασφαλώς το ΟΧΙ θα ήταν ηχηρότατο. Ήταν λοιπόν ζήτημα ζωής και θανάτου!..
Οι μυστικές υπηρεσίες των πλούσιων και ισχυρών κρατών έχουν απλώσει τα δίχτυα τους απ' άκρη σ' άκρη και διατηρούν σχέση συγκοινωνούντων δοχείων με όλες τις μυστικές υπηρεσίες του κόσμου, για την προστασία του κεφαλαίου και των τραπεζιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: