12.3.15

ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

Είμαστε όμηροι κέντρων εξουσίας τύπου αποικιοκρατικής μαφίας.
Ο «Καποδίστριας» και «Καλλικράτης» ήταν ότι έπρεπε για να σταματήσουν να ξεπετάγονται, σαν τα μανιτάρια, τα «αντάρτικα» σ’ ολόκληρη τη χώρα. Ήταν το ανάχωμα που σταμάτησε εντελώς την αντίδραση του κόσμου, απέναντι σ’ αυτήν την βάναυση εξαθλίωσή του με το στημένο παιχνίδι της οικονομικής κρίσης.
Ένας Κοινοτάρχης αν είχε δίκιο, μπορούσε να τα βάλει με ολόκληρο το Σύστημα και να κερδίσει τη μάχη. Αυτό δεν συνέφερε στους Αποικιοκράτες και τους υποτακτικούς τους, που ευκολότερα μας κουμαντάρουν όταν η εξουσία είναι συγκεντρωτική.
Φρόντιζαν και φροντίζουν να έχουν πάντα δικά τους υποχείρια στην Κυβέρνηση και με διαφθορά ή απειλή να ελέγχουν την υπόλοιπη ηγεσία.
Αν παρατηρήσατε... -κι αυτό δεν είναι τυχαίο- όλα τα κόμματα, ακόμη και τα πιο αριστερά, έχουν πυραμιδική δομή. Διατηρείται μια ψευδαίσθηση στους «συντρόφους», στους οπαδούς, ότι αυτοί αποφασίζουν, ενώ στην ουσία δεν έχουν λόγο στις αποφάσεις. Υπάρχουν τα σαΐνια που αποφασίζουν γι’ αυτούς... όπως οι επαγγελματίες χειριστές του λόγου, οι οικονομολόγοι -οι ιεράρχες της σύγχρονης χρηματοπιστωτικής κοινωνίας- και οι δημοσιοσχεσίτες, ειδικοί στο να παραπλανούν τις μάζες και να τις κατευθύνουν.
Ένα από τα θετικά του ιντερνέτ, είναι ότι όλα βγαίνουν στη φόρα και μπορεί ο κάθε πολίτης να ενημερωθεί. Το κυριότερο είναι να μην σπαταλά το χρόνο του σε χαζοκουβέντες. Να καταλάβει πως πρέπει να αξιοποιήσει αυτό το εργαλείο για να κοινωνικοποιηθεί, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κλίκα των παγκοσμιοποιητών, που τον έχουν παγιδέψει, τον κατάντησαν «πρεζόνι» του χρήματος και τον ελέγχουν σε κάθε του βήμα.
*Ρίξτε μια ματιά στo παρακάτω λινκ για να καταλάβετε...

http://pitsirikos.net/2012/11/αγωγή-βαρδή-βαρδινογιάννη-για-άρθρο-τ/

Δεν υπάρχουν σχόλια: